legend

Textilní autokoberce - Kia Sorento, r.v. 8/2002-2006

T-2325

552.07 Kč bez DPH

668 Kč s DPH
Dodání: 1 až 5 dnů
Počet
Produkt dostupný pro objednávky

  Kvalitní zboží, podpora

(Zboží v nejlepším poměru kvalita/cena, rádi Vám s čímkoli poradíme)

  Kurýrní přeprava

(Zboží kurýrem až na Vaši adresu nebo na 5500 výdejních míst PPL v ČR)

  U nás jste v bezpečí

(Dbáme na Vaši bezpečnost, máme SSL, GDPR, ...)

Kvalitní přesné textilní autokoberce jsou vhodné pro použití v autech především v letních měsících. Jsou vyrobeny s ohledem na tvar podlahy interiéru konkrétního typu vozidla, na spodní straně koberců je nepropustná pryžová vrstva, tím je zajištěna ochrana podlah interiéru před znečištěním (voda, bláto, ...). Řidičův textilní koberec je pod pedály vyztužený, koberce mají krátký hrubý vlas, tudíž se dobře udržují. Textilní koberce jsou vyrobeny v ČR.

Pokud hledáte jaký je rozdíl od tzv. originálních textilních autokoberců, tím rozdílem je většinou absence loga automobilky, díky tomu Vám můžeme typové textilní autokoberce nabídnout za atraktivní cenu a přitom v perfektní kvalitě.

Jestliže je Váš vůz vybaven fixačními prvky pro autokoberce, budou fixační otvory na kobercích přesně odpovídat jejich umístění dle výrobce vozu. V případě, že Váš vůz žádné fixace nemá, jsou i tak koberce zajištěny proti posunu zdrsněnou spodní stranou a svým přesným tvarem.

Cena je za sadu 4 textilních autokoberců, k zabezpečení čistoty Vašeho zavazadlového prostoru doporučujeme zakoupit i přesně tvarovanou vanu do kufru nebo gumový BOOT.

Barva: tmavě šedá - graphitová
T-2325

3 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nový uživatelký účet

Máte již účet?
Přejděte k přihlášení nebo Obnovte heslo