Společnost František Vávra - Infernits.COM garantuje bezpečnost Vámi poskytnutých dat. Jednou z našich povinností je i dodržování zákona číslo 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a informací. Námi zpravované osobní údaje jsou zabezpečeny proti zneužití.

Pokud nakupujete jako fyzická osoba, požadujeme při registraci uvést následující údaje:

Jméno a příjmení
Adresu pro fakturaci a dodání zboží
Telefonické spojení
Elektronickou adresu (e-mail)

Pokud nakupujete jako právnická osoba, požadujeme při registraci uvést následující údaje:

Název společnosti (obchodní firma)
Adresu pro fakturaci a dodání zboží
IČ, DIČ
Telefonické spojení
Elektronickou adresu (e-mail)

Ve výše uvedeném rozsahu budou zpracovány Vaše osobní údaje.

 Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem Vaší identifikace jako kupujícího, k realizaci a provedení nezbytných účetních operací a zaúčtování vaší platby za nakoupené zboží, za účelem správné dodávky zboží a ke komunikaci s Vámi.

 Nákupem v našem internetovém obchodě dáváte souhlas s tím, že společnost František Vávra - Infernits.COM může předávat osobní údaje svých zákazníků za účelem řádné přepravy zboží. Ze strany společnosti František Vávra - Infernits.COM nedochází k prodávání či pronajímání osobních údajů ve prospěch třetí strany.

 Nákupem v tomto internetovém obchodě souhlasíte se:

- zpracováním a shromažďováním Vašich osobních údajů společností František Vávra - Infernits.COM k marketingovým účelům. Tento svůj souhlas může Kupující kdykoli bezplatně odvolat (požádat o odstranění některých svých údajů, případně úplné odstranění všech svých údajů z databáze správce), a to na e-mailu: info@infernits.com
- zasíláním obchodní nabídky na Vaši emailovou adresu. Odhlášení z odebírání obchodních sdělení je možné na e-mailu: info@infernits.com , nebo požadavkem na tel. 606441166

 Kupující má právo na přístup k osobním údajům, má právo na jejich opravu, doplnění, má právo na jejich blokaci, může žádat společnost František Vávra - Infernits.COM o vysvětlení a odstranění závadného stavu, a to vše bezplatně na e-mailové adrese shop@infernits.com . O následném postupu bude kupující informován emailem.

 Osobní údaje jsou ukládány v bezpečné databázi. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

 Kupující souhlasí s ukládáním tzv. cookies na jeho počítač. V případě, že je použití cookies eshopem vyžadováno, ale nesouhlasíte s tím, lze používání souborů cookie nastavit pomocí Vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookie automaticky přijímá již ve výchozím nastavení. Soubory cookie lze pomocí Vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo nastavit užívání jen některých souborů cookie.

 Ve smyslu ustanovení § 1820 odst. 1) písmeno j) občanského zákoníku sděluje prodávající, že s mimosoudní stížností se spotřebitel může obrátit na kontrolní orgán, kterým je Česká obchodní inspekce. Česká obchodní inspekce vyřizuje mimosoudní stížnosti spotřebitelů způsobem a za podmínek stanovených příslušnými právními předpis.

 Zasílání obchodních sdělení formu emailu:

Přihlášením k odběru novinek, tedy zadáním e-mailové adresy dáváte souhlas se zpracováním osobních údajů v rozsahu e-mailové adresy, za účelem rozesílání obchodních sdělení. Dále potvrzujete, že jste se s těmito podmínkami seznámili a že s nimi souhlasíte.

Přihlášením k odběru novinek, tedy zadáním e-mailové adresy dáváte souhlas se zasíláním obchodních sdělení na Vaši e-mailovou adresu.

Přihlášením k odběru novinek, tedy zadáním e-mailové adresy, berete na vědomí, že můžete kdykoli bezplatně odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů a se zasíláním obchodních sdělení. Odhlásit se z odběru novinek (obchodních sdělení) můžete provést sami a to kliknutím na příslušný odkaz ve spodní části každého informačního e-mailu nebo nám napište email na: info@infernits.com s žádostí o vyřazení.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Nebo Reset password