Gumové autokoberce - VW Tiguan Allspace, od 3/2017-

GKZ636

706.36 Kč bez DPH

855 Kč s DPH
Dodání: 1 až 5 dnů
Počet
Produkt dostupný pro objednávky

  Kvalitní zboží, podpora

(Zboží v nejlepším poměru kvalita/cena, rádi Vám s čímkoli poradíme)

  Kurýrní přeprava

(Zboží kurýrem až na Vaši adresu nebo na 5500 výdejních míst PPL v ČR)

  U nás jste v bezpečí

(Dbáme na Vaši bezpečnost, máme SSL, GDPR, ...)

Naše přesné typové gumové autokoberce se liší od univerzálních tím, že jsou vyrobeny s ohledem na tvar podlahy interiéru konkrétního typu vozidla. Tím je zajištěna maximální ochrana podlah v celé ploše interiéru před znečištěním, všechny koberce mají vyvýšený okraj pro bezpečné zadržení nečistot (voda, bláto, sníh, ...).

Pokud hledáte jaký je rozdíl od originálních autokoberců, tím rozdílem je většinou absence loga automobilky, díky tomu Vám můžeme typové autokoberce nabídnout za atraktivní cenu a přitom v perfektní kvalitě - veškeré koberce jsou vyrobeny výrobci v EU, kteří vyrábějí i originální koberce pro automobilky.

Jestliže je Váš vůz vybaven fixačními prvky pro autokoberce, budou fixační otvory na kobercích přesně odpovídat jejich umístění dle výrobce vozu. V případě že Váš vůz žádné fixace nemá, jsou i tak koberce zajištěny proti posunu zdrsněnou spodní stranou a svým přesným tvarem.

Cena je za sadu 4 gumových autokoberců, k zabezpečení čistoty Vašeho zavazadlového prostoru doporučujeme zakoupit i přesně tvarovanou vanu do kufru nebo gumový BOOT.


16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nový uživatelký účet

Máte již účet?
Přejděte k přihlášení nebo Obnovte heslo